Pastrav umplut

Se amesteca brinza cu oul si ciupercile si se condimenteaza dupa gust. Amestecul se introduce in pestele condimentat, ce a fost eviscerat pe spate. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pastravi de 300 gr. bucata
  • 200 gr. ciuperci din conserva
  • 200 gr. brinza de vaci
  • un ou
  • o punga cu garnitura de legume
  • putin ulei
  • 4 bucatele de unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca brinza cu oul si ciupercile si se condimenteaza dupa gust. Amestecul se introduce in pestele condimentat, ce a fost eviscerat pe spate. Se coase pestele cu scobitori (se trec scobitorile dintr-o parte in alta a pestelui). Intr-o tava ce a fost unsa cu ulei se pun bucatelele de unt, pestele asezat pe burta si garnitura de legume. Se stropeste din nou cu putin ulei si se toarna o cana de apa. Se introduce în cuptor si se lasa o jumatate de ora.
Se serveste cu un vin alb sec

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere

Desert placinta cu mere
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala