Pastrav prajit cu lamaie

Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastravi mici pregatiti pentru gatit
  • 2 catei de usturoi
  • 40 g faina
  • 100 g migdale
  • 1 dl frisca
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 100 g unt
  • 5 dl ulei aromat (cu tarhon
  • rozmarin sau cimbru)
  • sare

Mod de preparare

Crestam pestele curatat si frecat cu sare. Apoi il stropim cu zeama de lamaie si il ungem cu ulei aromat si il lasam sa stea 20 minute. Il scurgem de zeama, il dam prin faina si il prajim in unt incins, pe toate partile. Il presaram cu usturoi pisat, aruncam pe langa migdalele decojite si mai prajim 1 minut. Turnan frisca si mai fierbem.
Alte retete recomandate:

Zacusca de peste

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Paste quatro formaggi

O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...

Paste quatro formaggi
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala