Pastrav la gratar

Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat. Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se pres

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat.

Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se presare putina zeama de lamaie si se unge cu ulei.

Se cresteaza putin fiecare peste si se infasoara in folie de aluminiu.

Se pune pe gratarul incins. Dupa circa 15 minute se intorc pestii pe partea cealalta.

Dupa 15 minute se iau de pe foc si se scoate folia
Se serveste cu garnitura de legume fierte, salata si lamaie

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors