Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de rozmarine atat pe interior cat si pe
Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de rozmarine atat pe interior cat si pe exterior.
Se pune ulei de masline in tava si putina apa (cam 80-100 ml -maxim).
Se aseaza pestii si se dau la cuptor la 200 C cam vreo 20 minute. Se mai intorc pe o parte si pe alta.
Apoi se ridica temperatura cuptorului la 250C si se mai lasa 10 minute.
Se pun cartofii curatati de coaja, taiati pe jumatate, la fiert impreuna cu o ceapa mica, sare, o crenguta de rozmarin si ceva ulei de masline.
Pentru cartofii fierti se topeste unt si se amesteca cu un amestec de verdeturi: patrunjel, basilikum, marar, rosmarin, sare,piper alb si ustroi pisat (pasta).Se pune peste cartofii fiertii.
Reteta Pastrav la cuptor cu cartofi a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste:
Somon glazurat Somon cu praz si varza chinezeasca Ou umplut cu pasta de peste
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post