Pastrav cu smantana si tarhon

Pastrav cu smantana si tarhon este o reteteta grozava cu peste. Pentru a pregati acest fel de mancare trebuie sa folositi 6 fileuri de pastrav.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fileuri de pastrav
  • o jumatate de lamaie
  • 2 rosii (eu am pus una de culoare portocalie si una rosie)
  • 150 g de smantana
  • cimbrisor
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pastrav cu smantana si tarhon este o reteteta grozava cu peste. Pentru a pregati acest fel de mancare trebuie sa folositi 6 fileuri de pastrav. |Fileurile de pastrav se spala si apoi se usuca bine, le condimentam cu sare si piper, punem feliute colorate de rosii, verdeturi si lamaie. Pliem pestele, il stropim cu smantana si ulei de masline, stoarcem putina lamaie, preasaram putin tarhon tocat si dam la cuptor.

Dupa 5 minute adaugam foarte putina apa, acoperim cu o folie de staniol si il lasam inca 15 minute la 200°C.

Pofta buna!


Pastravul cu smantana si tarhon se serveste imediat cu cartofi natur, stropind pestele si cartofii cu sosul de smantana si putina zeama de lamaie. Daca nu sunteti fani ai verdeturilor, indepartati-le cand serviti pestele, pentru ca acesta este deja patruns de aroma lor.
Sursa acestei retete este blogul divainbucatarie.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta simpla si delicioasa de Piftie de porc

Reteta simpla si delicioasa de Piftie de porc Nu puteam lasa sarbatorile sa treaca fara sa avem pe masa si cateva portii de...

Reteta simpla si delicioasa de Piftie de porc
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce