Pastrav cu smantana

Reteta de pastrav cu smanantana este o reteta bucovineana simpla, delicioasa si gustoasa. O mancare cu peste cu ingrediente putine, dar plina de savoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • Pastrav: 2 buc (300 g)
  • Smantana: 350 g
  • Marar
  • Tarhon
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Se sterge bine pastravul cu un servet.

Se pune la fiert smantana cu sarea, se pune pastravul si se fierbe în jur de 10 minute.

Dupa ce s-a fiert se adauga marar, tarhon, piper. Se da un clocot .

 

Reteta “Pastrav cu smantana“ face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat la restaurantul “Bucatarasul cel dibaci” cu sprijinul agentiei de relatii publice, Russenart Communications si este primita de la Pensiunea Liliana, din Campulung Moldovenesc, Judetul Suceava (Bucovina).

Produsul “Pastrav cu smantana” poate fi degustat la un pret promotional, în perioada 18 – 25 februarie 2013, zilnic, între orele 16 – 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii – P-ta Sf. Vineri).

 


Pastravul cu smantana se serveste cald, langa mamaliguta si cu sos.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors