Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in in

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 buc pastrav (curatat)
  • 2 linguri de margarina
  • 1 lingura de faina
  • 110 gr „floare vioara” tocata marunt sau poate fi inlocuita cu fire de asparagus
  • 1 lingura tarhon (uscat)
  • 1 lingura suc de lamaie
  • ¼ cana de vin alb
  • ¼ cana de pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in interior cat si pe exterior. Cealalta jumatate de margarina se incalzaste in tigaie si se pune „”floarea de vioara” la prajit pana se inmoaie. Cand este gata se presara cu tarhon, sare si piper, se toarna peste ea vinul alb si sucul de lamaie si se lasa pe foc inca 1 minut. Se ia de pe foc si se amesteca cu pesmet si oua si se umple pestele cu acest aluat.

Mod de servire:
Alte retete recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors