Papiote de peste

1. Intr-o foaie de aluminiu, destul de marisoara, am pus doua fileuri frumoase de

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file peste; usturoi
  • piper
  • sare
  • praz; ardei; rosii; boia de ardei; lamaie verde / galbena ; cimbru
  • marar uscat

Mod de preparare

1. Intr-o foaie de aluminiu, destul de marisoara, am pus doua fileuri frumoase de peste eu am pus usturoi pisat fin, piper, si am taiat rondele un praz ;

3. Am adugat bucatele mici de ardei; As fi pus si rosii taiate felii, dar eram in ruptura de stoc!

4. Am adugat boia de ardei, felii de lamiie verde (lime), puteti pune lamiie normala.

5. Am adaugat cimbru si marar uscat.

Si am trecut la impachetarea papiotei:

Se ridica colturile in sus, si se impacheteaza marginile cit mai strins posibil, cu atentie sa nu rupeti aluminiul!

Se baga la cuptor cam 20-30 minute .

Ce apreciez eu cel mai mult la felul acesta de a gati este ca nimic nu e "batut in cuie", puteti pune ce legume doriti voi, urmarind doar propriile gusturi, idei sau pofte!

Si e simplu de facut si de prezentat!

Reteta propusa de iulia13.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

De ceva timp a poposit la mine in bucatarie acest aparat minunat, Crock-Pot Express Multicooker, un aparat cu gatire sub...

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide