Papara de peste

Papara de peste este o mancare cu peste simpla si delicioasa. Se pun in tigaie 200 g unt, iar cand este fierbinte se pun pestisorii curatati, spalati si stropiti cu putin otet.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • pestisori curatati
  • otet
  • 5 oua
  • usturoi verde.

Mod de preparare

Papara de peste este o mancare cu peste simpla si delicioasa. Se pun in tigaie 200 g unt, iar cand este fierbinte se pun pestisorii curatati, spalati si stropiti cu putin otet. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, batem 5 oua ca la omleta si punem peste peste. Dupa ce s-a copt, tocam putin usturoi verde si punem deasupra.


Papara de peste se serveste cu mamaliga si un vin alb.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide