Pangasius cu mazare

Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape. Lasati la foc mic 2 minute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de pangasius
  • 600g mazare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 100ml ulei
  • 1 lingura zahar brun
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 leg marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape.

Lasati la foc mic 2 minute dupa care punem sucul de rosii, zaharul, sare si piper dupa gust.

Acoperiti si lasati sa fiarba 10 minute la foc mic.

Asezonam pestele cu sare si piper. Il prajim in ulei pana cand se rumeneste pe toate partile,

Punem pestele in cratita cu mazare si acoperim.
La final punem mararul tocat marunt si servim preparatul cald.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors