Nisetru cu sos de ciuperci

Pestele se curata de solzi si maruntaie dupa care se spala si se taie bucati. Ciupercile taiate marunt se pun la calit in unt, apoi se adauga peste,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg nisetru
  • 150 gr ciuperci
  • 60 gr unt
  • 2 linguri bulion de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pesmet
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si maruntaie dupa care se spala si se taie bucati. Ciupercile taiate marunt se pun la calit in unt, apoi se adauga peste, vinul, se potriveste la gust de sare, piper, se presara patrunjelul tocat si se lasa la fiert Se asaza apoi bucatile de peste intr-un vas, se toarna peste ele sosul de ciuperci si bulionul de rosii, se presara pesmetul si se introduce totul in cuptorul incalzit in prealabil. Pestele se lasa sa se gratineze dupa care se scoate.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Mancare de mazare

Bors de peste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors