Merluciu la cuptor

Se curata si se taie pestele. Se spala si se scurge de apa. Stergeti-I cu servetele absorbante si presarati-l cu sare si piper. Puneti-I intr-o tava,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300g rosii cherry
  • 400g merluciu
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 fire de tarhon
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se taie pestele. Se spala si se scurge de apa. Stergeti-I cu servetele absorbante si presarati-l cu sare si piper.

Puneti-I intr-o tava, adaugati ceapa curatata, spalata si

taiata in rondele, uleiul si supa de legume si puneti tava in cuptorul incins.

Coaceti la foc potrivit circa 25 de minute, apoi scoateti tava din cuptor si adaugati rosiile spalate si taiate in jumatati si zeama de lamaie.

Puneti si tarhonul taiat.

Se potriveste de sare si piper. Se pune din nou tava in cuptor pentru alte 10 minute.
Serviti pestele cald, cu rosii si ceapa rosie si stropiti totul cu sosul din tava.

Peste la cuptor cu rosii si usturoi

Peste la cuptor lamaie

Macrou in folie la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Meatloaf

Cunoscuta sub numele de friptura de carne tocata, sau carne tocata in forma de paine, cu origine europeana undeva in...

Meatloaf
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide