Merlan cu branza gen svaiter

Pestele, pe care s-a presarat sare, se prajeste in unt intr-o tigaie. Pe el se presara branza si se stropeste cu laptele. Se acopera tigaia si se lasa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 file mic de merlan (aproximativ 30 de grame)
  • o jumatate de dovlecel
  • 1 lingurita cu branza rasa
  • 2 lingurite cu lapte
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

Pestele, pe care s-a presarat sare, se prajeste in unt intr-o tigaie. Pe el se presara branza si se stropeste cu laptele. Se acopera tigaia si se lasa sa fiarba 5 minute. Se taie dovlecelul in rondele si se fierbe in bain marin impreuna cu patrunjelul. Dupa ce au fiert toate, se scoate patrunjelul si se serveste.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala