Marinata de peste cu bulion

Pentru marinata din peste se pregateste pestele la fel ca la cel prajit in ulei. Se lasa sa se raceasca. In tigaia in care s-a prajit pestele, se mai adauga ulei.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg peste
  • 100 g ulei
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri bulion
  • 2 foi de dafin
  • 10 boabe piper
  • sare.

Mod de preparare

Pentru marinata din peste se pregateste pestele la fel ca la cel prajit in ulei. Se lasa sa se raceasca. In tigaia in care s-a prajit pestele, se mai adauga ulei si cand este fierbinte, se pune un varf de lingura de faina, care se stinge cu otet de vin indoit cu apa. Se adauga bulionul de rosii, foile de dafin, piperul. Pentru 1 kg de peste sunt necesare doua cesti de sos. Se potriveste gustul sarat si acru.
Marinata se poate face din crap, nisetru, morun etc.


Marinata de peste se poate servi si rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid

Andra Mihail ne surprinde astăzi cu Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid....

Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide