Pentru mancarea de crap se curata crapul, se taie in bucati de marime potrivita si se lasa cu sare pana ce se pregateste sosul. Se pune la foc intr-o cratita o lingura de unt.
Pentru mancarea de crap se curata crapul, se taie in bucati de marime potrivita si se lasa cu sare pana ce se pregateste sosul. Se pune la foc intr-o cratita o lingura de unt sau ulei cu arpagicul curatit si oparit. Cand arpagicul incepe sa se ingalbeneasca, se pune faina. Se amesteca pe foc 5 minute. Se adauga, vinul, patrunjelul verde, frunza de dafin si usturoiul pisat marunt. Pentru ca mirosul de usturoi sa nu fie tare (dupa gust), acesta se pune nesfaramat si se scoate inainte de a, servi. Se lasa sa fiarba acoperit un sfert de ora. Se pune pestele cu un praf de piper, se lasa sa fiarba inabusit pina este gata. Aceeasi mancare se poate face din peste amestecat, de exemplu: lin, stiuca, tipar.
Mancarea de crap se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post