Macrou in folie la cuptor sau grill

Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie de dafin in fiecare peste. Ceapa r

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg macrou
  • 8 catei usturoi
  • 2 cepe rosii
  • suc de rosii sau ketchup
  • sare
  • piper
  • vegeta sau alte condimente
  • dupa gust; ulei
  • unt sau margarina
  • foi de dafin
  • lamaie

Mod de preparare

Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie de dafin in fiecare peste. Ceapa rosie se toaca marunt, usturoiul se preseaza, se pun intr-un castron impreuna cu Ketchup si condimente.

Se amesteca toate acestea si se umplu pestii - cam 2 lingurite pline in burta fiecaruia.

Fiecare peste se pune pe o bucata de folie de aluminiu, se ruleaza si se pun in tava unul langa altul.

Se coc in cuptorul preincalzit la 200°C (sau pe gratar) timp de 30 minute; eu in cuptor ultimele 10 minute am dat pe grill.

Se servesc cu mamaliguta si lamaie.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala