Macrou cu lamaie

Macroul cu lamaie este o mancare cu peste foarte delicioasa si sanatoasa ce se prepara in mai putin de o ora. Macroul se curata, se spala si se sareaza.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de macrou
  • 4 linguri de ulei
  • 150 ml apa
  • sare
  • piper
  • delicat si
  • zeama de la o lamaie.

Mod de preparare

Macroul cu lamaie este o mancare cu peste foarte delicioasa si sanatoasa ce se prepara in mai putin de o ora. Macroul se curata, se spala si se sareaza, apoi se stropeste cu otet, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore si se clateste la jet de apa. Dupa aceea, se stoarce cu servet de hartie sau tifon curat. Turnam in tigaia teflon uleiul, apa, sarea, delicatul, piperul si zeama de lamaie, iar atunci cand clocoteste, punem pestele si il lasam sa fiarba pe o parte, apoi intoarcem pestele si il lasam sa fiarba pana scade apa.


Macroul cu lamaie se serveste cu cartofi natur si lamaie sau mamaliguta si usturoi.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala