Macroul cu lamaie este o mancare cu peste foarte delicioasa si sanatoasa ce se prepara in mai putin de o ora. Macroul se curata, se spala si se sareaza.
Macroul cu lamaie este o mancare cu peste foarte delicioasa si sanatoasa ce se prepara in mai putin de o ora. Macroul se curata, se spala si se sareaza, apoi se stropeste cu otet, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore si se clateste la jet de apa. Dupa aceea, se stoarce cu servet de hartie sau tifon curat. Turnam in tigaia teflon uleiul, apa, sarea, delicatul, piperul si zeama de lamaie, iar atunci cand clocoteste, punem pestele si il lasam sa fiarba pe o parte, apoi intoarcem pestele si il lasam sa fiarba pana scade apa.
Macroul cu lamaie se serveste cu cartofi natur si lamaie sau mamaliguta si usturoi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala