Mai intai preparati marinata pentru rosii. Puneti maslinele intr-un bol, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute, verdeturile si uleiul. Adaugati rosiile
Mai intai preparati marinata pentru rosii. Puneti maslinele intr-un bol, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute, verdeturile si uleiul. Adaugati rosiile cherry, zeama de lamaie si asezonati dupa gust. Lasati marinata aproape o zi. Luati o folie de aluminiu de aproximativ 40 cm lungime si puneti un sfert din ingredientele marinate in centrul jumatatii din dreapta, asezand deasupra unul dintre fileurile de John Dory. Impaturiti cu partea din stanga si sigilati strans doua capete, acoperind pestele. Adaugati o lingura de ulei de masline si un sfert din vinul alb si inchidet apoi si partea ramasa deschisa. Repetati procedeul si pentru celelalte trei fileuri. Coaceti in cuptor la cea mai mare temperatura aproximativ 10 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa stea 3- 4 minute, fara sa desfaceti folia.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Pulpe de pui la cuptor
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala