Iahnie de lin

Pentru iahnia de lin se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si se scoate sira spinarii. Se spala in mai multe ape.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg lin
  • 100 g ulei
  • 1 lingura faina
  • 4 cepe mijlocii
  • 2 linguri bulion
  • sare.

Mod de preparare

Pentru iahnia de lin se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si se scoate sira spinarii. Se spala in mai multe ape si se tin un ceas cu sare. Se da prin faina si se prajeste in ulei. Separat tot in ulei, se prajeste ceapa taiata felii subtiri, peste care se toarna bulionul subtiat cu o ceasca de apa. Se asaza pestele in cratita impreuna cu sosul de ceapa. Se da la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit o jumatate de ora. Se potriveste de sare.


Iahnia de lin se serveste dupa ce s-a mai racit.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors