Hake la cuptor este un fel de mancare foarte gustos. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice fel de peste.
Hake la cuptor este un fel de mancare foarte gustos. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice fel de peste.
Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele amestecat cu usturoiul pisat, sarea, piperul si boiaua. Eu l-am lasat aproximativ 5 ore la marinat. Inainte sa-l pregatim, il lasam putin sa se scurga, il dam prin faina si-l asezam intr-un vas yena. Deasupra punem cubulete de margarina si busuioc. Acoperim vasul cu capac si-l introducem la cuptorul preincalzit circa 30-40 minute. Inainte de a-l scoate, indepartam capacul si-l mai lasam asa vreo 10-15 min pana devine auriu si se formeaza o crusta crocanta deasupra.
Hake la cuptor se serveste cald si cu garnitura la alegere.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post