Gratarul de peste cu cartofi este o mancare delicioasa si consistenta, si totusi sanatoasa. Pestele se viscereaza, se spala, apoi se presara cu sare si se lasa sa stea.
Gratarul de peste cu cartofi este o mancare delicioasa si consistenta, si totusi sanatoasa. Pestele se viscereaza, se spala, apoi se presara cu sare si se lasa sa stea pana pregatim sosul de ceapa facut din trei cepe tocate marunt, 30 g ulei, 3 rosii curatate de pielita si de samburi si tocate marunt, sare, piper, ghimbir si patrunjel tocat. Pestele il ungem cu ulei de masline, dupa care il punem pe gratar la prajit, dar necuratat de solzi. Apoi il asezam pe platou, langa el punem sosul din ceapa si cartofi care au fiert in apa clocotita timp de douazeci de minute.
Graturul de peste cu cartofi se serveste cald.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala