Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se taie felii. 100 gr. supa se amesteca cu mustarul, otetul, putina sare si
Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se taie felii. 100 gr. supa se amesteca cu mustarul, otetul, putina sare si se toarna totul peste cartofii taiati si se lasa la marinat.
Se amesteca iaurtul cu maioneza, se condimenteaza cu piper. Se curata telina, se rade fin si se adauga maioneza.
Pestele curatat, spalat si zvintat, se condimenteaza cu sare si piper, se da prin ou batut si pesmet si se prajeste in untdelemn.
Se serveste cu salata de cartofi si telina
Alte retete recomandate
Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala