Fileuri de peste cu cartofi si telina

Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se taie felii. 100 gr. supa se amesteca cu mustarul, otetul, putina sare si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • sare
  • untdelemn
  • supa de carne
  • 2 lingurite de mustar fin
  • 2 lingurite de otet
  • 250 gr. iaurt
  • 150 gr. maioneza
  • piper
  • 200 gr. telina
  • 8 fileuri de peste
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 lamai
  • 3 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se taie felii. 100 gr. supa se amesteca cu mustarul, otetul, putina sare si se toarna totul peste cartofii taiati si se lasa la marinat.

Se amesteca iaurtul cu maioneza, se condimenteaza cu piper. Se curata telina, se rade fin si se adauga maioneza.

Pestele curatat, spalat si zvintat, se condimenteaza cu sare si piper, se da prin ou batut si pesmet si se prajeste in untdelemn.

Se serveste cu salata de cartofi si telina

Alte retete recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura pufoasa cu capsuni

Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...

Desert prajitura pufoasa cu capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala