Filet de somon în pergament

Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie în felii subtiri cu tot cu coaja. Feliile de cartofi se oparesc cinci minute într-o oala cu apa clocoti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 File de Somon
  • 3 cartori cu coaja roz
  • 2 dovlecei
  • 1 cutie de Boursin Ail-et-fines-herbes(brînza cremoasa cu ierburi)
  • 3-4 linguri smîntîna
  • 1 lingura de piper roz(fac.)
  • rosu
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie în felii subtiri cu tot cu coaja. Feliile de cartofi se oparesc cinci minute într-o oala cu apa clocotita, se scurg bine. Se freaca bine brînza cu smîntîna. Se încalzeste cuptorul la 210°C. Se taie patru patrate mari de hîrtie pergament, se ung la mijloc cu o lingura de amestec smîntîna+Boursin, se acopera cu cîteva felii de cartof si cîteva de dovlecel, deasupra se pun fileurile de somon sarate si piperate, peste ele se repartizeaza restul de felii de dovlecel si cartof, în sfîrsit se repartizeaza peste ele restul de amestec Boursin + smîntîna si se presara cu boabe de piper roz. Se înfasoara totul în hîrtia pergament si se da la cuptor 10 minute.
Se serveste cald.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors