Filet de somon în pergament

Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie în felii subtiri cu tot cu coaja. Feliile de cartofi se oparesc cinci minute într-o oala cu apa clocoti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 File de Somon
  • 3 cartori cu coaja roz
  • 2 dovlecei
  • 1 cutie de Boursin Ail-et-fines-herbes(brînza cremoasa cu ierburi)
  • 3-4 linguri smîntîna
  • 1 lingura de piper roz(fac.)
  • rosu
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie în felii subtiri cu tot cu coaja. Feliile de cartofi se oparesc cinci minute într-o oala cu apa clocotita, se scurg bine. Se freaca bine brînza cu smîntîna. Se încalzeste cuptorul la 210°C. Se taie patru patrate mari de hîrtie pergament, se ung la mijloc cu o lingura de amestec smîntîna+Boursin, se acopera cu cîteva felii de cartof si cîteva de dovlecel, deasupra se pun fileurile de somon sarate si piperate, peste ele se repartizeaza restul de felii de dovlecel si cartof, în sfîrsit se repartizeaza peste ele restul de amestec Boursin + smîntîna si se presara cu boabe de piper roz. Se înfasoara totul în hîrtia pergament si se da la cuptor 10 minute.
Se serveste cald.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ficatei de pui in stil grecesc reteta simpla si gustoasa

Ficatei de pui in stil grecesc reteta simpla si gustoasa Salvasem de ceva vreme aceasta reteta vazuta mai intai la Adriana...

Ficatei de pui in stil grecesc reteta simpla si gustoasa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala