Se maruntesc/macina ceapa,cu verdeturile,prima data Dupa care se adauga morcoviorul si ardeiul.Legumele maciante,se pun intr-un castron larg,se co
Se maruntesc/macina ceapa,cu verdeturile,prima data
Dupa care se adauga morcoviorul si ardeiul.Legumele maciante,se pun intr-un castron larg,se condimenteaza cu sare,piper,granulat de usturoi,eventual chili.Nu uitati uleiul(2-3 linguri.
Pensulam o tava antiaderenta cu ceva ulei,punem bucatile de filet,stropite cu zeama de lamiie.Daca materialul pentru crusta nu e destul de condimentat,condimentati somonul.
Tapetati bucatile de filet ,dupa care bagati tava in cuptorul incalzit in prealabil,la 200 °C .
Rumeniti,dupa plac
Se serveste cu cartofi natur,stropiti cu unt si verdeata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post