Filet de peste in tigaie

Se dau file-ul de peste prin faina, intr-o tigaie se incinge un pic de ulei de masline iar cand s-a incalzit incepem sa prajim file-ul pana se rumenes

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • N-fileti de peste (depinde de numarul de persoane)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 pahar mare de vin alb
  • 1/2 kg rosii cilegino (micute ca si ciresele) patrunjel
  • busuioc
  • faina si ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se dau file-ul de peste prin faina, intr-o tigaie se incinge un pic de ulei de masline iar cand s-a incalzit incepem sa prajim file-ul pana se rumenesc un pic intre timp se arunca in tigaie catelul de usturoi pisat. Dupa ce se intoarce de pe o parte pe alta cu usturoiul, se adauga jumatate din paharul de vin alb si se lasa 1 minut. Dupa aceea se adauga rosiile taiate pe jumatate, patrunjelul si cateva frunze de busuioc, sare, dupa care se pune restul de vin(toata procedura se face la foc mic).

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors