Pentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si telina radacina, se curata, se spala.
Pentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si telina radacina, se curata, se spala, se taie felii. Aspicul (125g) se topeste si se amesteca cu maioneza. Restul de aspic se taie marunt. Gogosarii se spala si se taie in diferite forme. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, ceapa, telina, piperul boabe, foile de dafin si sarea se fierb in apa clocotita. Se adauga fileul de morun si se continua fierberea 10 minute. Fileul fiert se raceste, se taie felii. Salata à la russe se monteaza pe platou; deasupra se aseaza bucatele de peste si se toarna compozitia de mancare cu aspic.
Fileul siberian de morun sau nisetru se serveste rece, cu decor de gogosari rosii, legume fierte in diferite forme si bucati de aspic.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post