File siberian de morun sau nisetru

Pentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si telina radacina, se curata, se spala.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de morun/nisetru - 500 g
  • maioneza - 100 g
  • aspic - 250 g
  • salata à la russe - 750 g
  • morcovi - 25 g
  • ceapa - 25 g
  • gogosari rosii - 25 g
  • patrunjel radacina - 25 g
  • pastarnac radacina - 25 g
  • telina radacina - 25 g
  • foi de dafin
  • piper boabe si sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si telina radacina, se curata, se spala, se taie felii. Aspicul (125g) se topeste si se amesteca cu maioneza. Restul de aspic se taie marunt. Gogosarii se spala si se taie in diferite forme. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, ceapa, telina, piperul boabe, foile de dafin si sarea se fierb in apa clocotita. Se adauga fileul de morun si se continua fierberea 10 minute. Fileul fiert se raceste, se taie felii. Salata à la russe se monteaza pe platou; deasupra se aseaza bucatele de peste si se toarna compozitia de mancare cu aspic.

Fileul siberian de morun sau nisetru se serveste rece, cu decor de gogosari rosii, legume fierte in diferite forme si bucati de aspic.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors