File de salau cu sos de capere si cartofi

Fileul de salau cu sos de capere si cartofi este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se condimenteaza si se lasa jumatate de ora.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de filé
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina de grau
  • 200 g ulei
  • 2 lamai si
  • 500 g cartofi.

Mod de preparare

Fileul de salau cu sos de capere si cartofi este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se condimenteaza si se lasa sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se da prin faina, prin ou batut si se frige in ulei incins. Dupa prajire se aseaza pe un platou decorat cu salata verde, se orneaza cu felii de lamaie si garnitura de cartofi natur. Se presara pe deasupra cu patrunjel, iar peste peste se toarna un sos facut din trei linguri de ulei, zeama de la o lamaie, sare, trei linguri de capere si patrunjel tocat. Se pun toate intr-un castron si se bat bine cu telul, apoi se aseaza pestele prajit si ornat cu lamaie.


Fileul de salau cu sos de capere se serveste ornat cu lamaie.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala