Fileul de salau cu sos de capere si cartofi este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se condimenteaza si se lasa jumatate de ora.
Fileul de salau cu sos de capere si cartofi este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se condimenteaza si se lasa sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se da prin faina, prin ou batut si se frige in ulei incins. Dupa prajire se aseaza pe un platou decorat cu salata verde, se orneaza cu felii de lamaie si garnitura de cartofi natur. Se presara pe deasupra cu patrunjel, iar peste peste se toarna un sos facut din trei linguri de ulei, zeama de la o lamaie, sare, trei linguri de capere si patrunjel tocat. Se pun toate intr-un castron si se bat bine cu telul, apoi se aseaza pestele prajit si ornat cu lamaie.
Fileul de salau cu sos de capere se serveste ornat cu lamaie.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala