Bucatile de salau se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu lamaie si se ung cu putin ulei. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa la rec
Bucatile de salau se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu lamaie si se ung cu putin ulei. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa la rece cateva minute. Separat, se curata si se spala ardeii si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in untul topit amestecat cu uleiul de masline. Se inabusa acteva minute si se adauga caperele de la borcan. Se condimenteaza cu sare si piper boabe, dupa gust si se baga cateva minute la cuptor. Se curata salata, se spala si se lasa la scurs. Se incinge gratarul si se pune fileul de salau la rumenit 4-5 minute pe fiecare parte. Dupa ce s-a patruns, se aseaza pe un platou, se garniseste cu sosul de capere si se orneaza cu felii de lamaie pe toata suprafata.
Se serveste cu salata verde si rosii.
Alte retete:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post