Salaul se curata si se spala, dupa care se taie in lungime, pe sira spinarii. Oasele se scot cu totul si se desface carnea in fileuri. Acestea se dau
Salaul se curata si se spala, dupa care se taie in lungime, pe sira spinarii. Oasele se scot cu totul si se desface carnea in fileuri. Acestea se dau prin faina, ou si pesmet. Se pun apoi la prajit in untul fierbinte, pe foc mic.
Fileurile de salau se servesc fierbinti, cu felii de lamaie si patrunjel tocat.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Tocanita de pui
Nu am mai facut pilaf de mult timp, dar cum imi trec prin fata ochilor zilnic foarte multe retete bune, mi-a facut cu ochiul...
Pilaf de orez cu pui la cuptorIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala