File de peste cu legume

Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente 4-5 persoane:
  • 600 g file de ton - sau de cod
  • 200 g morcovi
  • 200 g mazare
  • 100 g napi
  • 100 g telina
  • 100 g porumb din conserva
  • 4 linguri de ulei
  • patrunjel
  • leustean
  • sare

Mod de preparare

Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi se pun in ulei incins, impreuna cu mazare si porumb, punem sare si patrunjel taoat marunt, apoi prajim timp de 4-5 minute. Apoi turnam zarzavaturile peste feliile de peste, turnam o jumatate de deget de apa, apoi prajim in cuptor cald mediu, pana se inmoaie totul.
Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu prune

Este o reteta preluata dintr-o revista. Initial, am crezut ca am ratat prajitura dar dupa ce s-a copt si am lasat-o sa se...

Prajitura cu prune
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide