File de peste cu ciuperci

Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smintina, un strat de casc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • ¼ kg ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 1 pahar smintina
  • 1 pahar lapte sau zeama in care a fiert pestele
  • 2 linguri faina
  • 2linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smintina, un strat de cascaval ras si bucatele, un strat de ciuperci inabusite cu bucati de unt. Se acopera pestele cu sos alb, ciuperci, cascaval si smintina. Se da la cuptor sa se rumeneasca, se serveste fierbinte in acelasi vas. Preparatul acesta se poate face si din resturi de peste. In momentul cind se serveste se mai adauga unt proaspat.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere

Desert placinta cu mere
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala