File de pastrav cu parmezan la cuptor

File de pastrav cu parmezan la cuptor este o reteta deosebita de peste la cuptor, o mancare cu peste delicioasa.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 file-uri de pastrav
  • 1 ceasca de smantana
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • 1 lingura de suc ​​de lamaie
  • 1 lingura ceapa tocata
  • 1/2 lingurita de sare
  • boia de ardei

Mod de preparare

Fileurile de peste se pun intr-un vas Jena uns cu ulei sau unt.
Intr-un castron mic, combinati smantana, parmezan ras, suc de lamaie, ceapa si sare, si se pune peste. Se presara cu boia de ardei.
Se coace la foc tare timp de 30min.

Philips: functii ce imi par interesante:STEW si RICE/PASTA


Se poate servi cu salata sau/si garnitura de cartofi. Cartofii se fierb imprealabil (10min)si apoi se stropesc cu unt sau ulei si se pun si ei la cuptor in acelasi vas in care e pestele sau o alta tava mai mica, astfel incat sa incapa ambele tavi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors