File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

File de crap în aluat de bere, decorat cu roşii cherry, servit cu lămâie, portocală şi mămăliguţă caldă.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 filé de crap
  • 200 ml bere
  • 150 g făină
  • 1 ou
  • Sare după gust
  • Câteva felii de lămâie şi portocală
  • Câteva roşii cherry pentru decor

Mod de preparare

Se prepară aluatul amestecând berea cu oul bătut şi făina. Se spală peştele, se taie felii, se sărează şi se dă prin aluat. Aluatul trebuie să fie mai gros ca să rămână pe peşte.

Se prăjeşte, întâi cu pielea în jos, iar după ce prinde nuanţă aurie, se poate întoarce pe partea cealaltă.

Se decorează cu roşioare cherry. Se serveşte cu lămâie şi portocală, alături de mămăligă.

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: 30min

Porţii: 4

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/02/file-de-crap-in-aluat-de-bere-cu.html

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors