1.Fileurile de peste se spala, se sterg cu un servet de bucatarie. Se sareaza. 2.Cele 4 fileuri de crap se trec prin faina -se scutura surplusul de fa
1.Fileurile de peste se spala, se sterg cu un servet de bucatarie. Se sareaza.
2.Cele 4 fileuri de crap se trec prin faina -se scutura surplusul de faina de pe ele-si se frig in ulei incins cca.10 minute. Se scot fileurile si in uleiul ramas, se frige dovlecelul-zucchini-, pe care, in prealabil, se spala, se taia felii cu coaja cu tot si se sareaza.
3.Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb in apa sarata. Se scurg. Apoi, se trec prin patrunjel tocat si se pastreaza la cald.
4.Ceapa si ardeii se spala, se taie in felii subtiri si se calesc in unt incins. Se sareaza, pipereaza, apoi se varsa peste ardei frisca de gatit, se adauga racii din conserva si mararul tocat marunt. Se lasa sa fiarba cca. 3 minute.
Pe platou se aseaza fileurile de crap, cartofii trecuti prin patrunjel zucchini fript, iar peste se aseaza ragout-ul de raci. Se serveste fierbinte.
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala