Se curata dorada si se cresteaza putin pe lateral. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, dupa gust. Se pun cateva bucatele de unt intr-o tava, s
Se curata dorada si se cresteaza putin pe lateral. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, dupa gust. Se pun cateva bucatele de unt intr-o tava, se pun cateva bucatele de unt, ceapa si usturoiul tocate marunt, iar deasupra se asaza pestele. Se toarna vinul, apoi se lasa tava in cuptor, inca 15 minute. Se adauga ciupercile si putin ulei de masline, spre final.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi copti, ornat cu patrunjel verde.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala