Crap umplut cu nuci

Pestele se curata, se spala si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Apoi se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa cu ul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • 7-8 cepe
  • ¼ kg ulei
  • 2 lamii
  • miez de franzela
  • 5-6 linguri nuci pisate
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Apoi se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa cu uleiul incins si se amesteca cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors, cu nucile pisate, sare, piper, verdeata tocata marunt; cine doreste poate pune si stafide. Dupa ce s-a umplut pestele, se coase si se asaza in tava pe niste betisoare, se freaca cu boia si se toarna deasupra restul de ulei incins. Se da la cuptor si cind pestele este aproape gata, se toarna zeama de lamiie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salam de biscuiti reteta

Salam de biscuiti reteta M-am trezit zilele trecute cu o pofta teribila de salam de biscuiti...Si mi-am sunat mama si am...

Salam de biscuiti reteta
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide