Crap umplut cu ciuperci

Crapul se curata de solzi si se spala, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile se taie marunt si se pun la inabusit in 50 gr unt. Painea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 crapi
  • 1 ceapa
  • patrunjel tocat
  • 200 gr ciuperci
  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • 1 jumatate pahar lapte
  • 1 felie de paine
  • 1 pahar vin
  • 1 pahar apa
  • sare

Mod de preparare

Crapul se curata de solzi si se spala, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile se taie marunt si se pun la inabusit in 50 gr unt. Painea se inmoaie in lapte si se amesteca apoi cu ciupercile. Se adauga un oua si un galbenus, o lingurita de patrunjel tocat si se potriveste la gust cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple crapul si apoi se coase. Se asaza crapul intr-un vas, se pun deasupra bucati de unt, se adauga apa si vinul si se presara patrunjel deasupra. Se pune vasul la cuptor.


Crapul se serveste fierbinte.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors