Crapul se curata de solzi si se spala, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile se taie marunt si se pun la inabusit in 50 gr unt. Painea
Crapul se curata de solzi si se spala, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile se taie marunt si se pun la inabusit in 50 gr unt. Painea se inmoaie in lapte si se amesteca apoi cu ciupercile. Se adauga un oua si un galbenus, o lingurita de patrunjel tocat si se potriveste la gust cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple crapul si apoi se coase. Se asaza crapul intr-un vas, se pun deasupra bucati de unt, se adauga apa si vinul si se presara patrunjel deasupra. Se pune vasul la cuptor.
Crapul se serveste fierbinte.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post