Crap spaniol

Pentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste impreuna cu sarea.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • crap fara cap - 800 g
  • ulei - 100 ml
  • usturoi - 25 g
  • otet - 25 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste impreuna cu sarea. Bucatile de peste se ung cu 75 ml ulei, se condimenteaza cu sare si piper, se frig la gratar. Otetul si 25 ml ulei se amesteca scu usturoi pisat si se toarna peste bucatile de peste fript.

Crapul spaniol se serveste rece.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors