Pentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece.
Pentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece. Morcovii si ceapa se curata, se spala, se cresteaza in sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Morcovii si ceapa se fierb intr-un litru de apa cu piper, foi de dafin si sare. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga otet si bucatile de peste. Se fierb 5 minute.
Crapul rasol cu cartofi si legume se serveste cald sau rece, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.
Este prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala