Crap rasol cu cartofi si legume

Pentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • crap fara cap - 800 g
  • cartofi - 1
  • 5 kg
  • morcovi - 50 g
  • unt - 50 g
  • ceapa - 50 g
  • otet - 5 ml
  • patrunjel verde - legatura
  • sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare

Pentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece. Morcovii si ceapa se curata, se spala, se cresteaza in sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Morcovii si ceapa se fierb intr-un litru de apa cu piper, foi de dafin si sare. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga otet si bucatile de peste. Se fierb 5 minute.

Crapul rasol cu cartofi si legume se serveste cald sau rece, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors