Crap pescaresc

Pentru crap pescaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ardeiul gras se curata, se spala, se taie fasii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • crap fara cap 700 g
  • usturoi 50 g
  • rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
  • ulei 100 ml
  • pasta de tomate - 50 g
  • vin alb - 50 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • ardei gras 100 g
  • sare
  • cimbru si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru crap pescaresc pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ardeiul gras se curata, se spala, se taie fasii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Usturoiul si patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Bucatile de crap se aseaza in tava cu 50 ml ulei, cimbru, piper, se introduc in cuptor si se frig. Se adauga ardei gras, 50 ml ulei, rosii, pasta de tomate, usturoi si piper; tava se introduce din nou in cuptor, pentru inca 15 minute. Spre sfarsitul fierberii, se stropeste cu vin.

Crapul pescaresc se serveste cald sau rece, cu patrunjel verde deasupra.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors