crap pe varza

-se stoarce bine varza si se taie fideluta, -intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se adauga varza taiata si bine stoarsa. se caleste varza ,ameste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap proaspat 2-3kg
  • 2 verze murate potrivit de mari
  • ulei 250 ml

Mod de preparare

-se stoarce bine varza si se taie fideluta,

-intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se adauga varza taiata si bine stoarsa.

se caleste varza ,amestecand din cand in cand, astfel incat sa se caleasca uniform,

-cand varza capata o culoare maronie deschis se intinde intr-o tava iar peste varza se aseaza crapul taiat pe lung,

- asezat cu partea interioara in sus care se sareaza si se pipereaza

se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste pestele
se poate manca si cu mamaliga

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors