Crap la cuptor cu usturoi

Pestele curatat se lasa ½ ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper, usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. peste
  • 1 lamiie
  • 1 pahar ulei
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • 1/2 kg. rosii (bulion)
  • 3-4 linguri de vin
  • cimbru

Mod de preparare

Pestele curatat se lasa ½ ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper, usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra ulei, vara se pun rosii, iarna bulion. Se da la cuptor. Cind este aproape gata, se picura putin vin.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert galuste cu caise

Nu stiu cum am omis sa va arat reteta asta :) Dar pastrati-o pentru la vara, e delicioasa!!

Desert galuste cu caise
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide