Crap delicios umplut cu orez

Pentru crap delicios umplut cu orez pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • crap fara cap - 1 kg
  • ceapa - 150 g
  • pesmet - 50 g
  • oua - 1 bucata
  • orez - 50 g
  • ulei - 100 ml
  • hrean - 50 g
  • otet - 5 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru crap delicios umplut cu orez pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece. Pesmetul de cerne. Orezul se alege de impuritati si se spala. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Hreanul se curata si se rade. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 75 ml apa. Se adauga orez, piper, sare, 100 ml apa fiarta si se introduc la cuptor cca 10 minute. Se raceste, se adauga ou, pesmet, patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu pestii, se cos, se introduc in tava unsa cu 50 ml ulei si se frig 10 minute. Hreanul se amesteca cu otet, 50 ml apa si sare.

Crapul delicios umplut cu orez se serveste rece, cu sos de hrean.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors