Crap cu vin negru

Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un crap
  • o lingurita de sare
  • 75 ml ulei
  • 200 ml vin negru
  • 1 g piper
  • rosii sau
  • 200 ml de bulion
  • 200 g arpagic inabusit sau
  • 200 g ciuperci umplute cu rosii

Mod de preparare

Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati. Se sareaza si se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si bucatile de peste, apoi se dau la cuptor. Cand pestele s-a rumenit, se adauga vinul negru, piperul, zeama de rosii sau bulionul subtiat cu apa. Se lasa sa dea bine in fiert, apoi se scoate din cuptor.


Se lasa la racit, dupa care crapul cu vin negru se aranjeaza pe un platou garnisit cu arpagic inabusit sau cu ciuperci umplute cu rosii.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura de vara

Mi-am facut de lucru si am prestat o prajitura,chiar daca nu sunt la mine-n bucatarie.....

Prajitura de vara
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide