Crapul cu suc de rosii este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita si la mese festive. Pestele se taie felii, se sareaza si se pipereaza.
Crapul cu suc de rosii este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita si la mese festive. Pestele se taie felii, se sareaza si se pipereaza, apoi se da prin faina de grau, dupa care se prajeste in ulei incins si se da deoparte. in tava punem ceapa taiata pestisori, o prajim, apoi adaugam vinul, lamaia curatata, sucul de rosii, sare, piper si foi de dafin. Lasam sa dea cateva clocote, apoi punem in tava pestele si turnam sosul peste peste, dupa care dam la cuptor timp de douazeci de minute. La rece, crapul cu suc de rosii se poate pastra si 2-3 saptamani.
Crapul cu suc de rosii se poate servi imediat sau dupa 3-4 zile.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post