Am mancat acest preparat in urma cu ceva timp la un eveniment si trebuie sa recunosc ca mi-a placut atat de tare incat am vrut sa-l reproduc si eu.
Taie cartofii felii groase de 5 mm;
Este foarte important ca acestia sa fie reci in momentul in care ii tai;
Asaza feliile de cartofi intr-o tava cu hartie de copt;
Amesteca apoi sarea, piperul si o lingurita de boia si presara pe deasupra cartofilor;
Pune tava in cuptor la 180 de grade si lasa cartofii acolo sa se rumeneasca;
Asezoneaza crapul cu fresh-ul de lamaie, uleiul de masline si potriveste de sare si piper;
Amesteca restul de boia cu faina;
Bate oul bine cu un tel;
Tavaleste pestele prin faina, apoi prin ou si prajeste-l intr-o tigaie cu ulei de floarea soarelui bine incins;
Scoate-l pe o farfurie pe niste servetele pentru a absorbi uleiul in exces;
Taie rosiile rondele;
Rade apoi cascavalul;
Taie apoi toate tipurile de ceapa si caleste-le intr-o tigaie cu putin ulei de floarea soarelui;
Pune deasupra sare si boia;
Intr-o tava cu hartie de copt aseaza un pat de cartofi rumeniti peste care adauga pestele pane;
Pune ceapa calita si rosiile rondele, cu marar tocat deasupra;
Adauga un alt strat de cartofi, deasupra, urmat de smantana de gatit si cascavalul afumat;
Pune totul in cuptor pentru cateva minute, pana se gratineaza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post