Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri). Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, f
Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri). Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, foile de dafin maruntite, sare, piper si tabasco dupa gust. Se acopera si se lasa in frigider 3-4 ore.(bucatile de peste se mai intorc din cand in cand). Se scoate din marinata si se pune pe gratarul incins. Sosul ramas se toarna intr-un vas separat. Se lasa pe gratar pana se rumeneste, intorcandu-l cu grija. Sosul se incalzeste (nu se fierbe) si se potriveste de condimente.
Se serveste cu cartofi prajiti si sos, mult sos.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala