Cod pane cu ceapa caramelizata

Curatam pestele pestele si presaram peste sare si piper. Lasam sa se condimenteze 30 minute. Batem ouale, adaugam berea, sarea, piperul si amestecam p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati de cod
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 150 ml bere
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura zahar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam pestele pestele si presaram peste sare si piper. Lasam sa se condimenteze 30 minute.

Batem ouale, adaugam berea, sarea, piperul si amestecam poana obtinem un aluat de consistenta unei smantani.

Separat taiem si curatam ceapa.

Stergem pestii cu prosoape de hartie, ii trecem prin aluat si ii prajim pe ambele parti.

Rumenim rondelele de ceapa si cand devin sticloase presaram peste zahar si se mai prajesc pana se izeaza.
Alte retete cu peste

Zacusca peste

Plachie din salau

Peste la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala