Se pune codul file in tava cu unt, zeama de lamiie si piper, dupa care se pune la cuptor. Intr-un vas se pun 200 gr maioneza cu mult usturoi si se fr
Se pune codul file in tava cu unt, zeama de lamiie si piper, dupa care se pune la cuptor.
Intr-un vas se pun 200 gr maioneza cu mult usturoi si se freaca cu sare, piper, patrunjel. Se scoate pestele de la cuptor si se adauga sosul peste el. Se adauga patrunjel si lamii felii.
Se serveste cu cartofi fierti si morcovi fierti
De la un timp am devenit mare fan al sfeclei roșii, așa că încerc să o includ în diverse rețete cum este și...
Bors de cartofi cu sfecla rosie si costita afumataIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala