Chiftelutele din peste cu sos de cascaval este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita ca un aperitiv festiv. 4 felii de paine se taie cubulete.
Chiftelutele din peste cu sos de cascaval este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita ca un aperitiv festiv. 4 felii de paine se taie cubulete si se stropesc cu 100 ml de vin alb. Se curata o ceapa si se toaca, apoi se taie marunt 500 g filé de peste si se amesteca cu ceapa si miezul de paine stors. Se adauga 1 ou, o lingura de mustar, o lingura de verdeata, sare, piper si zeama de la o lamaie.
Din aceasta compozitie se formeaza chiftele care se prajesc in ulei, apoi se face un sos din uleiul ramas de la prajit care se stinge cu 200 ml de supa de legume si 100 ml de smantana. Se fierbe putin si se ingroasa cu faina dupa care se adauga 150 g cascaval si condimente dupa gust. Compozitia este pentru 4 portii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post